3m3 container huren?

3m3 container huren?

Dan bent u bij Afvalcontainers VLK aan het juiste adres! Bij Afvalcontainers VLK vindt u namelijk drie soorten formaten in het containeraanbod: een 3m3 container, een 6m3 container en een 9m3 container (open of gesloten). Zo is er voor iedere klus, zowel klein als groot, een bijpassende container beschikbaar en scheelt dit ritjes heen en weer naar de stortplaats. Meer weten over het huren van een 3m3 container? Of wilt u meer weten over het kiezen van de juiste container? Lees dan snel verder!

Direct al vragen over een container 3m3 of over één van onze andere containers? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

Welke 3m3 container heeft Afvalcontainers VLK in het aanbod?

De 3m3 container is te verkrijgen in zes verschillende containersoorten:

– Bouwcontainer
– Grofvuilcontainer
– Houtcontainer
– Puincontainer
– Grondcontainer
– Groencontainer

De keuze hangt dan ook af van de afvalstroom waar u mee te maken heeft. Weet u even niet zo goed tot welke afvalstroom uw afval behoort? Geen probleem! Bij iedere container in onze webshop staat aangegeven wat er wel én wat er niet in de desbetreffende 3m3 container afgevoerd mag worden. Een overzicht van alle containers, inclusief toegestane afvalstromen, vindt u in het overzicht van alle containers.

 

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een containerformaat?

Moeite met het kiezen van het juiste containerformaat? Zoals hierboven aangegeven bestaat er naast de 3m3, ook nog een container van 6m3 en 10m3 (open of gesloten) container. Heeft u dus te maken met een grotere afvalstroom? Dan kiest u simpelweg voor een grotere container. Twijfelt u over het juiste formaat voor uw container? Ga dan ook voor een groter formaat! Over het algemeen valt de daadwerkelijke hoeveelheid afval namelijk hoger uit dan van te voren gedacht.

LET OP: Het afval in uw container mag maximaal 20cm boven de rand van de container uitsteken. Is dit hoger dan 20cm? Dan worden er extra kosten in rekening gebracht. Deze kosten bedragen €27,50 (exclusief BTW) per 10 cm boven deze toegestane grens van 20cm. Een container die boven de 60cm beladen is zal omwille van veiligheidsvoorschriften niet worden afgevoerd door onze chauffeurs.

Heeft u toch een andere afvalstroom dan van tevoren gedacht?

Geen probleem, dat kan! Wanneer u de container op locatie heeft ontvangen kunt u altijd nog wisselen van afvalstroom die u in de 3m3 container wilt gaan deponeren. Had u dus een groenafval container besteld en u heeft toch meer te maken met grondafval dan groenafval? Dan is dit geen probleem als u zich vervolgens wel aan de juiste richtlijnen voor de grondafval container houdt.
Mocht de afvalstroom duurder zijn dan de afvalstroom waarvoor u de container in eerste instantie had besteld ontvangt u een aanvullende factuur via een bijbetalingslink van IDEAL. Indien de afvalstroom goedkoper is ontvangt u het verschil binnen 5 werkdagen van ons terug op uw rekening.

Meteen een 3m3 container huren?

Neem dan snel een kijkje op onze webshop en bestel de juiste container die bij uw afvalstroom past! Vragen over het huren van een 3m3 container of hulp nodig bij het uitzoeken van uw container? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar 071-4022552 of door te mailen naar info@afvalcontainersvlk.nl, we helpen u graag!