Binnen 24 uur geleverd in de Leidse Regio!

Belangrijke voordelen en voorwaarden van het huren van een afvalcontainer bij onze containerverhuur

U wilt een afvalcontainer bestellen, maar heeft geen zin om website te moeten vergelijken of de gehele algemene voorwaarden door te nemen van een containerverhuur website? Om het u makkelijker te maken staan in dit artikel alle belangrijke voorwaarden waar u rekening mee moet houden bij het bestellen van een afvalcontainer bij onze containerverhuur. Ook benoemen wij enkele voordelen van het huren van een afvalcontainer bij onze containerverhuur. Deze voordelen worden tevens vaak beaamt door onze klanten in hun reviews.

Voorwaarden van het huren van een afvalcontainer bij onze containerverhuur

Wanneer u een afvalcontainer bestelt op onze containerverhuur website hoeft u eigenlijk maar twee keuzes te maken, namelijk welk type afvalcontainer u wilt bestellen en welk formaat afvalcontainer u wilt bestellen. Omtrent deze twee keuzes hangen ook belangrijke voorwaarden.

  1. Op onze containerverhuur website wordt bij elk type afvalcontainer aangegeven welke afvalsoort(en) wel en niet toegestaan wordt in dat type afvalcontainer. Het is bij uw keuze daarom van groot belang dat u echt alleen de toegestane afvalsoort gaat deponeren in de afvalcontainer. Mocht u een verkeerde keuze hebben gemaakt of komt u er na het deponeren van het afval achter dat u eigenlijk een andere afvalcontainer had moeten kiezen, dan kunt u ons het best hier zo snel mogelijk van op de hoogte stellen. Wanneer u het namelijk niet doorgeeft, dan zullen wij administratiekosten in rekening moeten brengen. Wij houden namelijk rekening met de afvalsoorten die wij binnen krijgen, aangezien we het afval zelf verwerken. Wanneer u een verkeerde afvalcontainer heeft gekozen zijn er twee scenario’s mogelijk. In het beste geval kan het zo zijn dat de afvalcontainer die u heeft besteld een duurdere afvalsoort mocht bevatten, dan de afvalsoort die u er uiteindelijk in heeft gedeponeerd. In dat geval krijgt u van ons het verschil (minus administratiekosten) teruggestort op uw rekening binnen enkele dagen. In het slechtste geval is het helaas zo dat de afvalcontainer die u heeft besteld een goedkopere afvalsoort mocht bevatten, dan de afvalsoort die u er uiteindelijk in heeft gedeponeerd. In dat geval krijgt u van ons een aanvullende factuur met het resterende bedrag. U dient het bedrag aan ons binnen 30 dagen te hebben betaald.
  2. Naast het belang van de juiste keuze voor het type afvalcontainer is het ook van belang dat u de juiste keuze maakt als het gaat om het formaat afvalcontainer. Mocht u nog geen afvalcontainer hebben besteld, dan is het belangrijk om te onthouden dat u beter voor een groter formaat kunt kiezen wanneer u twijfelt over de hoeveelheid afval. U kunt de hoeveelheid afval altijd beter hoger inschatten.
    • Wanneer u een afvalcontainer heeft besteld en ziet dat deze snel vol raakt kunt u natuurlijk altijd kiezen voor een wissel op onze website. U kunt dan hetzelfde proces doorlopen als bij de eerste keer dat u een afvalcontainer ging bestellen, maar kunt dan aangeven dat het om een wissel gaat.
    • Het is belangrijk dat wanneer u ziet dat uw afvalcontainer snel vol raakt u niet gaat proberen om zoveel mogelijk afval in de afvalcontainer proberen te deponeren. U kunt natuurlijk de hele afvalcontainer volstoppen met afval, maar u moet voorkomen dat de afvalcontainer gevuld wordt tot boven de rand. Kies daarom op tijd voor onze ophaalservice. Wanneer onze medewerker de afvalcontainer komt ophalen zal hij namelijk meten tot hoever het afval boven de rand uitsteekt en hier een foto van maken. Als het afval meer dan 20 centimeter boven de rand uitsteekt dan moet u een extra bedrag betalen. De hoogte van dit bedrag zal afhangen van de hoeveelheid centimeters. Echter, het kan ook zijn dat onze collega beoordeelt dat de hoeveelheid centimeters boven de rand veel te hoog ligt om de afvalcontainer nog veilig mee te nemen. Probeer dit dus ten alle tijden te voorkomen, want u wilt niet het afval achteraf uit de afvalcontainer moeten vissen om te zorgen dat de hoeveelheid afval binnen het maximum aantal centimeters komt te liggen.

Voordelen van het huren van een afvalcontainer bij onze containerverhuur

Wij vinden het natuurlijk erg belangrijk om onszelf te onderscheiden van onze concurrentie, zodat u ervoor kiest om een afvalcontainer te huren bij onze containerverhuur. Onze containerverhuur onderscheidt zich op verschillende manieren, wij zullen hieronder onze 4 voordelen behandelen.

  1. U kunt uw container al binnen 24 uur verwachten wanneer u de afvalcontainer niet te laat op een werkdag besteld. Wij begrijpen namelijk dat u de afvalcontainer snel nodig zult hebben wanneer u midden in een verbouwing zit.
  2. Ook begrijpen wij dat u niet veel tijd kwijt wilt zijn met het bestellen van de afvalcontainer, vandaar dat u zonder account gemakkelijk en snel een container kunt huren. U bent overigens ook van harte welkom als zakelijke klant.
  3. Hiernaast hanteren wij all-in prijzen, zodat u niet achteraf nog extra milieutoeslagen, heffingen of huur voor de afvalcontainer moet betalen. Er zit namelijk een huur van 4 weken bij de prijs inbegrepen. U moet slechts rekening houden met de kosten die de gemeente eventueel rekent voor het plaatsen van een afvalcontainer op de openbare grond.
  4. Niet alleen hanteren wij all-in prijzen, maar ook hele scherpe prijzen, omdat wij zelf aan afvalverwerking doen en omdat u bij ons géén borg hoeft te betalen. Wij verwachten namelijk dat u in staat bent de afvalcontainer zonder schade te retourneren.

Mocht u nog andere vragen hebben over de voorwaarden van het huren van een afvalcontainer bij onze containerverhuur of over de voordelen van het huren van een afvalcontainer bij onze containerverhuur, dan kunt u het contactformulier invullen of ons bellen.

U maakt gebruik van een verouderde browser

Deze website is niet geoptimaliseerd voor uw browser, voor de beste ervaring van deze website kunt u het beste gebruik maken van andere browsers zoals: Chrome, Safari, Firefox of Edge.