Binnen 24 uur geleverd in de Leidse Regio!

Voor wie voor de eerste keer een badkamer gaat verbouwen, maar ook voor ervaren klussers kan een badkamer verbouwing best een ingrijpende klus zijn. Toch is het belangrijk om van te voren uit te stippelen hoe de verbouwing ongeveer moet verlopen. De badkamer is overigens een plek waar u tot rust moet komen en dat maakt het nou juist zo belangrijk dat de verbouwing goed verloopt.

Hoe lang duurt een badkamer verbouwen?

De ene badkamer is de andere niet. Het is dus lastig om te vertellen hoe lang het duurt om uw badkamer te verbouwen. Gemiddeld duurt een verbouwing ongeveer 2 tot 3 weken, afhankelijk van welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Belangrijke punten die de snelheid kunnen beïnvloeden zijn de grootte van de badkamer, hoeveel er gesloopt moet worden en met hoeveel andere klussers u werkt.

Welk afval komt vrij bij een badkamerverbouwing?

Hoe meer u aan de badkamer wilt veranderen, hoe meer afval er vrijkomt. Welk afval er vrijkomt verschilt per klus. Wanneer u ervoor kiest om de hele badkamer te verbouwen komen er verschillende afvalsoorten vrij. Denk bijvoorbeeld aan hout, tegels, sanitair, glas maar ook ijzer en gipsplaten. Als u te maken heeft met heel veel verschillende soorten afval in kleinere hoeveelheden kunt u een bouw- en sloopafval container bestellen. Daarmee zit u vaak wel goed. Lees wel van te voren even de acceptatievoorwaarden door.

Gaat u de muurtjes slopen of de tegels vervangen? Dan kunt u het beste een puincontainer bestellen. Hierin kunt u het grootste deel van al het steenachtige afval kwijt.

Wat kost een badkamer verbouwen?

De prijs van een verbouwing is misschien wel een van de belangrijkste dingen waar u naar kijkt voordat u begint. De totale prijs is helemaal afhankelijk van uw wensen. Stel van te voren een budget vast maar houdt er wel rekening dat goedkoop vaak duurkoop is.

Voordat u kunt gaan verbouwen moet u eerst slopen. U kunt ervoor kiezen om dit te laten doen maar u kunt uiteraard ook zelf aan de slag gaan. Dit is vaak ook nog eens veel goedkoper. Als u ervoor kiest om zelf de badkamer te slopen wilt u natuurlijk zo snel mogelijk van al het afval af. Om zo goedkoop, snel en eenvoudig mogelijk uw afval af te voeren kunt u in onze webshop een afvalcontainer bestellen die past bij uw klus. Wij hanteren voor elke afvalcontainer scherpe all-in tarieven waardoor u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Meteen een afvalcontainer huren

Bent u enthousiast geworden en wilt u meteen aan de slag in uw badkamer? Bestel dan allereerst een afvalcontainer. Kiest u voor de bouw- en sloopafval container of voor de puincontainer? Ook voor andere klussen bieden wij afvalcontainer aan. Bekijk het hele assortiment hier in de webshop.

U maakt gebruik van een verouderde browser

Deze website is niet geoptimaliseerd voor uw browser, voor de beste ervaring van deze website kunt u het beste gebruik maken van andere browsers zoals: Chrome, Safari, Firefox of Edge.