Binnen 24 uur geleverd in de Leidse Regio!

Veel mensen hebben hun zomervakantie geannuleerd of doorgeschoven naar volgend jaar. Toch balen we er stiekem een beetje van en zitten we het liefst met onze voetjes in het zand of aan het zwembad. Maar wie zegt dat we in Nederland niet kunnen genieten van de zomer? Thuisblijven is geen straf meer. Haal het beste uit je tuin met deze zomertips!

Tuinoverkapping (met buitenkeuken)

Ook dit jaar wordt het in Nederland weer warmer dan we gewend zijn. Met temperaturen boven de 26 graden kunnen we best wat verkoeling gebruiken. Een tuinoverkapping is dan een ideale oplossing. Hierdoor kunt u toch van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat genieten van het zomerweer zonder als het ware ‘weg te smelten’. Een tuinoverkapping is voor ervaren klussers niet erg moeilijk om te maken. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om een klusbedrijf in te huren die al het werk uit handen neemt. Het enige dat u hoeft te doen is het ontwerp bepalen, en niet vergeten een afvalcontainer te huren zodat u meteen al uw tuinafval kwijt kunt. Staat de tuinoverkapping? Dan kunt u er ook nog voor kiezen om een buitenkeuken te bouwen. Ideaal voor lange zomeravonden waarin u lekker in de tuin wilt eten.

Kluscontainer huren voor zwembad plaatsing

Buitenzwembaden worden steeds populairder, mede dankzij de toenemende hitte in Nederland. Veel mensen kiezen ervoor om een zwembad aan te leggen in hun tuin omdat het ontspannend en verkoelend werkt en omdat zwemmen goed is voor de gezondheid. Als u een zwembad gaat (laten) aanleggen zal hier heel wat afval bij vrijkomen. Denk bijvoorbeeld aan gras en grond. Hiervoor kunt u een grondcontainer huren; een heel makkelijke oplossing om uw grondafval weg te gooien. Zodra het zwembad eenmaal aangelegd is zult u er gegarandeerd van genieten.

Gras vervangen

Om de tuin zo onderhoudsvriendelijk mogelijk te maken is het verstandig om het gras te vervangen door kunstgras, grind, tegels of zand. Deze alternatieven voor gras zorgen ervoor dat u minder aandacht hoeft te besteden aan het onderhoud van uw tuin. Daarnaast is gras vrij eenvoudig te verwijderen en zijn de vervangers net zo makkelijk te plaatsen met behulp van de juiste middelen. Kortom; mogelijkheden genoeg voor als u geen gazon wilt of kunt onderhouden. Wilt u het gras vervangen? Dan kunt u op onze website een kluscontainer huren die past bij uw afval.

Direct een kluscontainer huren

Welke klus u ook gaat uitvoeren om uw tuin summer-ready’ te maken, er zal ongetwijfeld afval vrijkomen. Een eenvoudige en goedkope manier om uw afval af te voeren is het huren van een kluscontainer. Op onze website vindt u verschillende kluscontainers in verschillende maten waardoor u voor elke klus een gepaste container zult vinden.

U maakt gebruik van een verouderde browser

Deze website is niet geoptimaliseerd voor uw browser, voor de beste ervaring van deze website kunt u het beste gebruik maken van andere browsers zoals: Chrome, Safari, Firefox of Edge.