Bouwcontainer huren

Bouwafval container huren

Wat mag er wel in deze container?

Wat mag er niet in deze container?

Indien aanwezig wordt er á € 100,00 excl. BTW doorbelast p.st

met toeslag á € 35,00 excl. BTW p.st

met toeslag á € 50,00 excl. BTW p.st

Asbesthoudende materialen

Wanneer u asbesthoudende of asbest lijkende materialen wilt deponeren, dan verzoeken wij u vriendelijk om deze niet in de bouwafvalcontainer te gooien. In dat geval vragen we u om hier altijd een melding van te maken. Wij zullen u dan voorzien van de juiste instructies. Wij kunnen u in de meeste gevallen helpen met het afvoeren van de asbesthoudende materialen tegen een redelijk tarief. Als u besluit om de asbesthoudende materialen toch in de bouwafvalcontainer te deponeren, zonder ons hier vroegtijdig van op de hoogte te stellen, zullen wij verwerkingskosten in rekening brengen. 

Bouwcontainer huren met of zonder vergunning

Wilt u een bouwafval container huren, maar heeft u op uw eigen terrein geen plek voor een container en moet de container aan de openbare weg geplaatst worden? In de meeste gevallen kunt u deze zonder vergunning door ons laten plaatsen. Zorg wel dat u dit van te voren op de website van uw gemeente nakijkt. Controleer niet alleen of u wel een container mag plaatsen, maar ook voor hoelang u een container mag laten staan. Wij raden u aan om dit op tijd na te vragen aangezien in het geval van een vergunning u vaak één tot twee weken moeten wachten op uw vergunning

Bouwcontainer huren en plaatsen

Als u een container bij ons op een doordeweekse dag huurt, dan kunnen wij deze vaak binnen 24 uur bij u afleveren. Zoals eerder aangegeven, dient u aanwezig te zijn op de afleverdatum, zodat wij de bouwafvalcontainer op de juist plek kunnen plaatsen. Wanneer u klaar bent met uw container, maakt u met ons een afspraak voor het ophalen van uw bouwcontainer. Hierbij hoeft u niet aanwezig te zijn. 

Huurperiode bouwcontainer

Bij Afvalcontainers VLK is het mogelijk om een container voor bouwafval voor maximaal 4 weken te huren. Wilt u de container voor bouwafval voor een langere periode huren? Dan is ook dat geen probleem! De eerste periode van 4 weken valt onder de all-in prijs. Wanneer u de bouwcontainer langer wilt huren, rekenen wij huurkosten van € 2,- per dag (exclusief BTW). Onze scherpe all-in huurprijzen voor onze bouwcontainer zorgt ervoor dat u zo voordelig mogelijk een container bij Afvalcontainers VLK kunt huren zonder borg of onvoorziene kosten. 

Volle bouwcontainer wisselen of laten ophalen?

Heeft u een volle container of heeft u al uw afval in de container gedeponeerd? Dan kunt u kosteloos gebruik maken van onze containerwissel- en ophaalservice. U dient rekening te houden met het feit dat de bouwcontainer niet hoger dan 20 cm boven de rand gevuld mag worden. Daarbij mogen er ook geen delen uitsteken. Dit draagt namelijk allemaal bij aan het veilig kunnen vervoeren van uw (volle) bouwafvalcontainer. 

Toch geen bouwcontainer huren?