Bouwcontainer huren

In dat geval kunt u het beste kiezen voor een bouwcontainer te huren. Door te kiezen voor een bouwafvalcontainer bent u in staat om grote hoeveelheden puin te recyclen. Een van de voordelen bij het huren van een bouwcontainer is vooral dat u verschillende afvalstromen kwijt kunt in deze container voor bouwafval.

Afvalcontainers VLK heeft altijd wel de geschikte bouwafvalcontainer voor u, ongeacht de hoeveelheid van uw afval. Zo kunt u bij Afvalcontainers VLK namelijk kiezen uit verschillende maten voor uw container. Zo kunt u bij ons een bouwafval container 3m³bouwafval container 6m³open bouwafval container 10m³gesloten bouwafval container 10m³, Bouwafval container 20m³ & Bouwafval container 40m³

Bouwafval container huren

€ 220,50 excl. BTW
€ 266,81 incl. BTW
€ 310,50 excl. BTW
€ 375,71 incl. BTW
€ 395,00 excl. BTW
€ 477,95 incl. BTW
€ 405,00 excl. BTW
€ 490,05 incl. BTW
€ 825,00 excl. BTW
€ 998,25 incl. BTW
€ 1425,00 excl. BTW
€ 1724,25 incl. BTW

Wat mag er wel in deze container?

Wat mag er niet in deze container?

Bouwcontainer huren en plaatsen

Als u een container bij ons op een doordeweekse dag huurt, dan kunnen wij deze vaak binnen 24 uur bij u afleveren. Zoals eerder aangegeven, dient u aanwezig te zijn op de afleverdatum, zodat wij de bouwafvalcontainer op de juist plek kunnen plaatsen. Wanneer u klaar bent met uw container, maakt u met ons een afspraak voor het ophalen van uw bouwcontainer. Hierbij hoeft u niet aanwezig te zijn. 

Huurperiode bouwcontainer

Bij Afvalcontainers VLK is het mogelijk om een container voor bouwafval voor maximaal 8 weken te huren. Wilt u de container voor bouwafval voor een langere periode huren? Dan is ook dat geen probleem! De eerste periode van 8 weken valt onder de all-in prijs. Wanneer u de bouwcontainer langer wilt huren, rekenen wij huurkosten van € 2,- per dag (exclusief BTW). Onze scherpe all-in huurprijzen voor onze bouwcontainer zorgt ervoor dat u zo voordelig mogelijk een container bij Afvalcontainers VLK kunt huren zonder borg of onvoorziene kosten. 

Volle bouwcontainer wisselen of laten ophalen?

Heeft u een volle container of heeft u al uw afval in de container gedeponeerd? Dan kunt u gebruik maken van onze containerwissel- en ophaalservice. U dient rekening te houden met het feit dat de 3m³, 6m³ en 10m³ bouwcontainers niet hoger dan 20 cm boven de rand gevuld mogen worden. Let op! 20m³ en 40 m³ containers mogen maximaal tot de rand gevuld worden, Daarbij mogen er ook geen delen uitsteken. Dit draagt namelijk allemaal bij aan het veilig kunnen vervoeren van uw (volle) bouwafvalcontainer. 

Toch geen bouwcontainer huren?