Bouwcontainer huren

Bouwafval container huren

Wat mag er wel in deze container?

Wat mag er niet in deze container?

Indien aanwezig wordt er á € 100,00 excl. BTW doorbelast p.st

met toeslag á € 35,00 excl. BTW p.st

met toeslag á € 50,00 excl. BTW p.st

Asbesthoudende materialen

Indien u asbesthoudende of asbestlijkende materialen heeft, gooi deze dan niet in de bouwafval container. Maak hier vooraf, of als u dit ter plekke constateert, melding van. U krijgt dan van ons instructies en wij voeren de asbesthoudende materialen indien gewenst tegen een redelijk tarief af. Indien u het asbesthoudend of chemische materiaal zonder melding toch in de afvalcontainer stort, komen de verwerkingskosten voor uw rekening, dit kan behoorlijk oplopen. Een bouwcontainer huren doet u namelijk niet voor asbesthoudende materialen!

Bouwcontainer huren met of zonder vergunning

Mag u een container plaatsen zonder vergunning? Of heeft u toestemming van uw gemeente nodig om de afvalcontainer te plaatsen? In de meeste gevallen mag u zonder een vergunning een container plaatsen op de openbare weg, wij raden u aan om dit altijd op de site van uw gemeente na te kijken of dit zo is en zo ja hoelang de container mag blijven staan. Wees op tijd met het nakijken hier van. In de meeste gevallen duurt het verkrijgen van een vergunning één tot twee weken

Bouwcontainer huren en plaatsen

Op de afleverdatum vragen wij u aanwezig te zijn, zodat wij de bouwafval container na het huren op de beste plek voor u kunnen plaatsen. Bij het ophalen is het niet nodig om aanwezig te zijn zolang onze chauffeurs makkelijk bij de container kunnen komen met de wagen. Al onze containers kunnen in een parkeervlak geplaatst worden. Indien de bouwafval container moet worden geplaatst in een smalle steeg of een locatie waar de vrachtwagen moeilijk bijkomt, verzoeken wij u om van tevoren eerst contact op te nemen met ons.

Huurperiode bouwcontainer

Een huurperiode van maximaal 4 weken is bij de prijs inbegrepen voor de bouwcontainer. Wilt u een bouwcontainer huren om langer dan 4 weken te gebruiken? Dan is dit zeker ook mogelijk! De eerste 4 weken zit de huurperiode in de all-in prijs. Na de 4 weken worden er huurkosten berekend van € 2,- per dag (exclusief BTW). De scherpe all-in huurprijs zorgt ervoor dat u voordelig een bouwcontainer kunt huren zonder borg of onvoorziene kosten.

Volle bouwcontainer wisselen of laten ophalen?

Bent u klaar met uw klus en/of is de bouwcontainer vol? Dan kunt u kosteloos gebruikmaken van onze ophaalservice of containerwissel service. Let op, het afval in de bouwcontainer mag niet hoger dan maximaal 20 cm boven de rand worden gevuld. Hiernaast mogen er ook geen delen aan de voor- achter- en/of zijkant van de container uitsteken. Dit heeft te maken met het veilig vervoeren van de bouwcontainer.

In het bestelproces kunt u aangeven dat het een wissel betreft. Het is tevens mogelijk om een ander formaat te bestellen. Als u op werkdagen bestelt, leveren of wisselen wij binnen 24 uur de container op uw locatie! Om teleurstellingen te voorkomen, kunt u altijd contact met ons op te nemen. Tijdens het contact kunnen wij u dan exact aangeven wanneer de gehuurde container geplaatst gaat worden

Toch geen bouwcontainer huren?