Grofvuil container huren

Bij afvalcontainers VLK kunt u voordelig en snel een grofvuil container huren. Een grofvuil container huren is de handig tijdens bijvoorbeeld een verhuizing of grote opruiming waarbij er ruimte gemaakt moet worden voor nieuwe tafels, stoelen, kasten en andere spullen. U bespaart geld en vooral ook tijd. U hoeft niet heen en weer naar de gemeentelijke stortplaats te rijden. In onze webshop kunt u kiezen uit verschillende grofvuil containers: grofvuil container 3m³, grofvuil container 6m³, grofvuil container 10m³ en grofvuil container 10m³ gesloten.

Grofvuil container huren

Bij het leveren van de grofvuil container vragen wij u om aanwezig te zijn, zodat u de juiste plek voor de container kunt aanwijzen. U hoeft niet aanwezig te zijn als de container wordt afgevoerd.

De container neemt de grote in van een normale parkeerplaats in. Indien de container moet worden geplaatst in een smalle steeg of een locatie waar de vrachtwagen moeilijk bijkomt, verzoeken wij u om eerst contact op te nemen met ons.

Vragen? Bel 071 – 402 25 52 of mail ons.

Wat mag er wel in deze container?

 • Beton en stenen
 • Gips
 • Hout
 • Huisraad (geen matrassen)
 • Kunststoffen
 • Metalen
 • Papier en karton
 • Plastic
 • Puin

Wat mag er niet in deze container?

 • Asbesthoudende materialen
 • Chemische materialen
 • Autobanden
 • Koelkasten en vriezers
 • Dakleer
 • Spuitbussen, kit spuiten en verfblikken

Asbesthoudende materialen

Indien u asbesthoudende of asbestlijkende materialen heeft, gooi deze dan niet in de afvalcontainer. Maak hier vooraf, of als u dit ter plekke constateert, melding van. U krijgt dan van ons instructies en wij voeren de asbesthoudende materialen tegen een redelijk tarief af. Indien u het asbesthoudend of chemische materiaal zonder melding toch in de afvalcontainer stort, komen de verwerkingskosten voor uw rekening behoorlijk oplopen.

Grofvuil container huren met of zonder vergunning

Een vergunning voor het plaatsen van een grofvuil container is in de meeste gevallen niet nodig, echter in de binnenstad kan dit anders zijn. U kunt bij de betreffende gemeente informeren of u een vergunning nodig heeft. Let op: Een gemeente kan precariorechten hanteren. De kosten verschillen per gemeente. Voor meer informatie neemt u contact op met onze planning.

Grofvuil container huren en plaatsen

Wij plaatsen onder andere containers voor grofvuil in Katwijk, grofvuil in Leiden en grofvuil in Voorschoten. Bij het leveren van de grofvuil container vragen wij u om aanwezig te zijn, zodat u de juiste plek voor de container kunt aanwijzen. U hoeft niet aanwezig te zijn als de container wordt afgevoerd.

De container neemt de grote in van een normale parkeerplaats in. Indien de container moet worden geplaatst in een smalle steeg of een locatie waar de vrachtwagen moeilijk bijkomt, verzoeken wij u om eerst contact op te nemen met ons.

Huurperiode grofvuil container

De grofvuil container is 4 weken vrij van huur, dit zit bij de kosten inbegrepen.

Volle grofvuil container wisselen of laten ophalen?

Indien uw grofvuil container vol zit kunt u al voortijdig  uw container wisselen of de container laten ophalen. Let op, de grofvuil container mag niet hoger worden gevuld dan maximaal 20 cm boven de rand en er mogen geen delen aan de voor- achter- en/of zijkant uitsteken. Gelieve van te voren wel aangeven of het om een wissel gaat en indien gewenst, dat u een andere container formaat geleverd wilt hebben. Als u op werkdagen een  container bestelt kunnen wij deze binnen 24 uur leveren en/of wisselen. Om teleurstellingen te voorkomen, adviseren wij u om tijdig contact met ons op te nemen.

Toch geen grofvuil container huren?

Gaat u afval afvoeren dat niet gedeponeerd mag worden in een grofvuil container? Ook dan kunt u terecht in de webshop van Afvalcontainers VLK. Wij verhuren namelijk ook puincontainers, houtcontainers, grondcontainers en groenafval containers.