Grofvuil Katwijk

Woont u in Katwijk, gaat u binnenkort klussen en komt daar veel grofvuil bij vrij? Bij Afvalcontainers VLK kunt u eenvoudig en snel grofvuil container huren. U kiest zelf het formaat dat u nodig heeft en de datum en locatie waarop de container geleverd moet worden. Daarna bevestigt u de bestelling door middel van een veilige iDeal betaling en de container wordt doorgaans binnen 24 uur geleverd.

Grofvuil containers
Vanaf € 235,- excl. BTW
Filters Sort results
Reset Apply
Bouwafval containers
Vanaf € 200,- excl. BTW
Filters Sort results
Reset Apply

Grofvuil container huren Katwijk

De grofvuil container is de ideale afvalcontainer die u kunt huren wanneer u een grote opruiming houdt. In de grofvuil container kunt u namelijk veel verschillende afvalsoorten kwijt. Denk aan meubels, sloop- en afvalhout, kunststof, metalen, raambekleding, sanitair, fietsen, tuinmeubels, puin, tegels, hout maar ook matrassen en koelkasten kunt u tegen een meerprijs af laten voeren. Afvalsoorten waar u een andere container voor moet huren zijn; vriezers, koelkasten, autobanden, vetresten, dakleer, vloeistoffen, chemisch afval, matrassen, elektronische apparaten en asbesthoudende materialen. Past uw afval toch niet bij de grofvuil container en wilt u een andere container huren? Bekijk dan de website of neem contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen met het bestellen van de juiste afvalcontainer.

Verschillende container formaten voor grofvuil

Als u een grofvuil container wilt huren, kunt u kiezen uit vier verschillende formaten, namelijk; 3m36m310m3 en een 10m3 gesloten container. Onderschat nooit hoeveel afval u heeft, vaak komt er meer afval bij kijken dan u denkt. Heeft u een kleine klus? Dan is de afvalcontainer van 3m3 vaak voldoende. Voor een grote klus of een groot project kunt u beter een afvalcontainer van 10m3 bestellen. Heeft u toch nog hulp nodig bij het kiezen van het juiste formaat? Neem dan telefonisch of via de mail contact met ons op.

Wilt u weten hoe u een container kunt huren voor grofvuil in Katwijk? Volg dan de volgende stappen. U begint eerst met het kiezen van welke container u nodig heeft. In dit geval is dit een container voor grof vuil in Katwijk. Vervolgens gaat u een keuze maken voor hoe groot de container moet zijn. U wilt namelijk wel dat al uw grofvuil in de container past. Nu kiest u op welke locatie de grofvuil container geplaatst moet worden. Ten slotte hoeft u uw bestelling alleen nog te bevestigen door middel van een iDeal betaling. Na deze betaling krijgen wij namelijk bestelling binnen en gaan wij direct voor u aan de slag. Zo heeft u binnen één werkdag de container op uw gewenste locatie!

Juiste afvalcontainer huren voor grofvuil Katwijk

Het is erg belangrijk om ons afval vanaf de bron te scheiden. Hoe beter we ons afval scheiden, hoe makkelijker het is voor de afvalverwerker om het afval te verwerken naar secundaire grondstoffen en hoe minder nieuwe grondstoffen we dus hoeven te produceren. Dit is goed voor het milieu omdat we minder energie en CO2 nodig hebben. Het is dus belangrijk om de juiste afvalcontainer te huren. Heeft u moeite met het kiezen van de juiste container? Neem dan contact met ons op.

De kosten van een container huren voor grofvuil

De prijs die wij hanteren voor het huren van een afvalcontainer is een all-in prijs. Dit betekent dat de huurprijs, de verwerking van het afval en het transport van de afvalcontainer bij de prijs inbegrepen is. De prijs die uiteindelijk betaald voor een grofvuilcontainer huren in Katwijk ligt aan het formaat dat u kiest en/of u ervoor kiest om de container langer te laten staan dan de standaard huurperiode. U kunt de afvalcontainer vier weken kosteloos laten staan maar zodra u de afvalcontainer langer nodig hebt, is dat ook geen probleem. U betaalt dan een huurprijs van € 2,- per dag (exclusief BTW). Natuurlijk kan het ook zijn dat u de afvalcontainer voor grofvuil in Katwijk minder lang nodig heeft dan deze 4 weken. Dan kunt u gebruik maken van de ophaalservice en dan halen wij de container kosteloos voor u op. Wilt u direct een grofvuil container huren in Katwijk? Bekijk dan hier de mogelijkheden. Bent u ook nieuwsgierig naar de ervaring van andere? U leest het hier!