Grofvuil Leiden

Zoekt u de stortplaats voor Grofvuil in Leiden? Wilt u snel en eenvoudig van uw grofvuil af? Kies dan voor een grofvuil container huren in Leiden. Met een grofvuilcontainer voor de deur kunt u in u één keer al uw grofvuil laten afvoeren. Bij Afvalcontainers VLK kunt u direct een geschikte grofvuil container huren voor de beste prijs én met plaatsing in Leiden en omgeving. Op werkdagen wordt de bestelde grofvuil container binnen 24 uur geleverd. Bestel direct via onze webshop!

Grofvuil containers
Vanaf € 235,- excl. BTW
Filters Sort results
Reset Apply
Bouwafval containers
Vanaf € 200,- excl. BTW
Filters Sort results
Reset Apply

Container Grofvuil Leiden

Als u gaat verbouwen, het huis opknappen of verhuizen komt er in de meeste gevallen afval vrij in de vorm van grofvuil afval. Om niet te veel tijd kwijt te zijn aan het verzamelen en sorteren van uw grofvuil afval en het volladen en heen en weer rijden met uw auto naar grofvuil Leiden stortplaats, kunt u beter kiezen voor een grofvuil container huren in Leiden. Zodra u klaar bent met uw klus of wanneer de grofvuil container al eerder vol is, komen wij de container bij u ophalen met onze ophaalservice. Hiermee bespaart u tijd en energie!

Grofvuil container Leiden

Met de grofvuil containers van Afvalcontainers VLK kunt u snel verschillende soorten afval afvoeren. Denk bijvoorbeeld aan verschillende soorten (tuin)meubels, kunststof, metalen, alle soorten raambekleding, sloop- en afvalhout, sanitair, fietsen, puin, tegels en hout. Ook kunt u een matras of koelkast tegen een kleine meerprijs afvoeren met onze grofvuil containers. Heeft u ook ander afval dat u wilt afvoeren? Bijvoorbeeld vriezers, koelkasten, autobanden, vetresten, dakleer, vloeistoffen, chemisch afval, matrassen, elektronische apparaten en asbesthoudende materialen? Dan kunt u beter geen grofvuil container huren. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice, zij kunnen u hiermee verder helpen.

Verschillende grofvuil Leiden containers

U kunt kiezen uit diverse formaten grofvuil containers die u kunt huren. In het assortiment van Afvalcontainers VLK kunt u kiezen 3m3 containers, 6m3 containers, 10m3 containers en een 10m3 gesloten containers. Als u twijfelt welke grofvuilcontainer past bij uw project kunt u contact met ons opnemen, zowel telefonisch als per mail. In de meeste gevallen is een grofvuil container 6m3 voldoende, maar wij adviseren nooit om de hoeveelheid grofvuil te onderschatten. Een overvolle grofvuil container mogen wij namelijk niet afvoeren in verband met verschillende veiligheidsprotocollen voor transport.

De prijs van een container huren voor grofvuil

Op onze website werken wij enkel met scherpe all-In prijzen. Dit houdt in dat u nooit voor onverwachte kosten zal komen te staan. Onze scherpe all-In prijzen zijn inclusief huurprijs, het transport van de (volle) container en het verwerken van het afval. De prijs die u uiteindelijk betaalt voor een grofvuil container in Leiden ligt aan het formaat container dat u kiest en of u de container langer nodig heeft dan de standaard huurperiode. U kunt de afvalcontainer tot 4 weken kosteloos gebruiken. Mocht u de afvalcontainer langer nodig hebben is dat geen probleem. U betaalt dan wel een huurprijs van €2,- per dag (exclusief BTW) extra. Wilt u direct een grofvuil container huren in Leiden? Bekijk dan hier de mogelijkheden. Bent u ook nieuwsgierig naar de ervaring van anderen? U leest het hier!